Onze werkwijze

Wij hanteren onze eigen gestructureerde en creatieve aanpak. Die is, gebaseerd op onze managementmodellen en ons value based management programma.

 

We geven advies en leveren kennis. We voeren ook uit.

 

Wij luisteren naar onze cliënten om op basis daarvan gestructureerd te werken aan creatieve en praktische oplossingen. Oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke situatie en het gewenste resultaat.

 

Wij zijn kritische sparringpartners die uitdagen professioneel te denken en te handelen.

 

Onze cliënten vinden samenwerken met Torn dynamisch. Het geeft energie aan zowel de ondernemer als de onderneming.

 

Creatief & Gestructureerd

Onze aanpak is zeer gestructureerd. Binnen die structuur zijn wij creatief en inventief in het formuleren van oplossingen. Wij werken modelmatig op basis van vaste structuren. We zijn gericht op kwaliteit, snelheid, overzicht, teamplay en communicatie, Onze gestructureerde werkwijze creëert ruimte voor objectiviteit  en creativiteit.  

 
 
 

Praktisch & Resultaatgericht

Wij werken complexe zaken uit in praktische en resultaatgerichte oplossingen. Onze oplossingen zijn toepasbaar binnen de organisatie van onze clienten en hebben draagvlak bij de mensen die het aangaat. Wanneer snel operationeel ingrijpen noodzakelijk is, dan kunnen wij direct worden ingezet.

 
 
 

Kritisch & Menselijk

Wij dagen onze cliënten uit in hun professionele denken en doen. Wij zijn objectief, kritisch en direct. De menselijke maat en de bedrijfscultuur van onze cliënten centraal bij onze werkzaamheden.

 
 

Kennis van zaken

Eerst luisteren dan handelen