Onze visie & missie

Voor onze cliënten geeft het ondernemen met hun onderneming en het leiden daarvan complexe verantwoordelijkheden op verschillende vakgebieden.

 

Torn ondersteunt haar cliënten bij het vormgeven en uitvoeren van hun strategie en organisatie. Ook in kritieke situaties.

 

Torn doet dat met kennis en ervaring. Praktische, resultaatgerichte oplossingen zijn daarvan het resultaat.

 

Ons doel is om samen met onze cliënten het succes van hun ondernemingsmodel, de continuïteit van de onderneming en de waardegroei van hun ondernemingsvermogen te garanderen.

 

Wij ondernemen en acteren op basis van onze kernwaarden:

  • respect;
  • integriteit;
  • vertrouwen;
  • professionaliteit;
  • kwaliteit.
 

Onze Missie & Ambitie

Ondernemen en het managen van de onderneming zijn complexe verantwoordelijkheden. Bij het formuleren van de strategie en bij het leiden in kritieke situaties, staan ondernemers en directies er vaak alleen voor. De noodzakelijke competenties en ervaring om hierbij te ondersteunen ontbreken meestal in de eigen organisatie. Wij zijn professionele en ervaren sparringpartners, die ondernemers en directies ondersteunen en adviseren bij de vorming en uitvoering van de strategie. Ook bij kritieke situaties. We doen dat met persoonlijke aandacht en kennis van zaken, op beleidsmatig en operationeel niveau.

 

Wij bieden praktische en resultaat gerichte oplossingen waarmee onze cliënten succesvol zijn en beter presteren dan hun concurrenten. Daarbij passen wij beproefde internationale managementkennis en -technieken voor onze cliënten toe. Ons doel is samen met onze cliënten de continuïteit van hun onderneming en de waardegroei van het ondernemingsvermogen langdurig te bevorderen. Wij zijn op onze vakgebieden de beste, meest vernieuwende cliëntgedreven, hands-on onderneming.

 
 
 

Onze Kernwaarden

Onze kernwaarden respect, integriteit, vertrouwen, professionaliteit en kwaliteit bepalen de wijze waarop Torn onderneemt en onze mensen werken en handelen. Wij werken met onze opdrachtgevers samen en zijn betrokken op basis van respect en waardering voor mensen en hun meningen. Torn is in haar handelen eerlijk, oprecht, zorgvuldig en betrouwbaar. Integriteit en vertrouwen betekenen dat Torn het belang van de cliënt centraal stelt, vertrouwelijk omgaat met informatie en conflicterende belangen meldt. Torn levert haar cliënten hoogwaardige kennis en competenties met ervaring. Om onze kwaliteit blijvend te garanderen, investeren wij continu in de competenties en persoonlijke ontwikkeling van onze organisatie en mensen.

 
 

Kennis van zaken

Eerst luisteren dan handelen