Wie wij zijn

Wij zijn een praktische, hands-on en no-nonsense advies- en managementorganisatie.

 

Onze mensen zijn gedreven professionals die in staat zijn de verschillende aspecten van het ondernemen te vertalen in de totaal -strategie.

 

Tot onze mensen rekenen wij ook ons zorgvuldig opgebouwd en uitgebreid netwerk van ervaren specialisten.

 

Onze aanpak is gestructureerd en creatief met focus op praktische en resultaatgerichte oplossingen.

 

Ons uiteindelijk doel is om samen met u de gewenste ambities te realiseren. Daarbij staan de continuïteit van de onderneming en de garantie van duurzame waardegroei van het ondernemingsvermogen voorop.

 

Onze Missie & Kernwaarden

Ondernemen en het managen van een onderneming of organisatie zijn complexe verantwoordelijkheden. Torn ondersteunt directie en management bij het vormgeven en uitvoeren van de strategie.  Ook in kritieke situaties. Torn doet dat met kennis en ervaring. Praktische resultaat gerichte oplossingen zijn daarvan het resultaat. Ons doel is om samen met onze cliënten het succes van hun ondernemingsmodel, de continuïteit van de onderneming en de waardegroei van hun ondernemingsvermogen te garanderen. Wij ondernemen en acteren op basis van onze kernwaarden:

 

  • respect;
  • integriteit;
  • vertrouwen;
  • professionaliteit;
  • kwaliteit.

 

Lees meer onze Missie & Kernwaarden

 
 
 

Onze mensen

Ons team bestaat uit 21 medewerkers en heeft gedreven hoog opgeleide professionals met diverse achtergronden en ervaringen. Na hun specialisatie hebben zij zich binnen of buiten Torn ontwikkeld tot generalisten. Onze mensen hebben ervaring met het vertalen van complexe of kritieke vraagstukken in praktische, resultaat gerichte oplossingen. Zij zijn in staat zelfstandig veranderingen binnen diverse groepen mensen en organisatiestructuren mogelijk te maken en door te voeren.

 

Naast ons eigen vaste team, beschikt Torn over een uitgebreid netwerk van specialisten. Afhankelijk van de benodigde kennis voegen wij een of meerdere specialisten toe aan ons cliëntteam. Denk hierbij aan specialisten op het gebied van productie, logistiek, sales, (internet-) marketing, HRM, communicatie, ICT, recht en financiën.

 

Lees meer over onze mensen

 
 
 

Onze werkwijze

Wij hanteren onze eigen gestructureerde en creatieve aanpak, gebaseerd op onze managementmodellen en ons "value based management" programma. Naast het geven van advies voeren wij ook uit. Wij luisteren naar onze cliënten om op basis daarvan gestructureerd te werken aan creatieve en praktische oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke situatie en het gewenste resultaat.

 

Wij zijn een kritische sparringpartner die uitdaagt in het professioneel denken en doen. Onze cliënten vinden samenwerken met Torn dynamisch. Werken met Torn geeft u en uw organisatie energie.

 

Lees meer over onze werkwijze

 
 

Kennis van zaken

Eerst luisteren dan handelen