Waarom u met ons zou moeten samenwerken!

Uit de informatie op deze website heeft u een indruk van ons gekregen. Doorslaggevend is de persoonlijke klik in de relatie tussen onze cliënten en onszelf. Dat is de belangrijkste factor voor een optimaal resultaat.

 

Hoe u weet of die klik er is? Dat weet u direct in het eerste gesprek. Daarom nodigen wij u uit om ons te bellen voor een afspraak.

 

Dat gesprek is een kennismaking. Uiteraard gaan we in op kwesties die u ter sprake brengt en geven we u onze visie daarop.

 

Wij garanderen dat wij u vanaf het eerste gesprek met ons stimuleren en uitdagen in uw professionele denken en doen.

 

Wij zijn uw professionele sparringpartner die zorgt voor resultaten en plezier en energie in uw werk. Daarom zou u met ons zaken moeten doen!

 

Waarom onze klanten klant zijn

Wij zijn voor onze cliënten betrouwbare en professionele sparringpartners. We geven professioneel advies en we kunnen dat ook uitvoeren. Onze cliënten bellen ons omdat zij met hun huidige organisatie iets anders willen. Ze bellen ook omdat ze op een strategisch, organisatorisch, operationeel of financieel, al dan niet, kritiek kruispunt staan. Cliënten bellen ons, omdat ze over een bepaalde kwestie met een sparringpartner van gedachten willen wisselen. Ze bellen omdat ze een objectief, doordacht en op ervaring gebaseerd kritisch advies willen.

 

In welke gevallen zou u ons moeten bellen:

 

  • U heeft behoefte aan een sparringpartner. 
  • U heeft professionele hulp nodig.
  • U heeft mensen nodig die binnen uw organisatie veranderingen of projecten kunnen leiden en uitvoeren.
  • U heeft een complexe organisatorische of projectmatige uitdaging.
  • U heeft een crisissituatie of die dreigt er aan te komen.

 

Ook kunt u bellen als uw organisatie niet de beoogde resultaten kan realiseren. Of als u veranderingen moet doorvoeren die vergaande consequenties hebben voor medewerkers en de organisatie. U zou direct moeten bellen als de continuïteit van de onderneming of de waarde van het ondernemingsvermogen in gevaar is. Of u zou ons moeten bellen als u uw onderneming of een onderdeel daarvan wilt of moet kopen of verkopen.

 

Onze cliënten vertellen ons dat wij altijd vanuit onverwachte invalshoeken met nieuwe inzichten en kansen komen. Ze vertellen ons dat we veel energie in ons werk steken die henzelf en hun medewerkers stimulerrt onverwachte mogelijkheden te benutten. Cliënten vertellen ons dat wij met onze kennis en ervaring in vele branches hun business snel begrijpen en hun taal spreken. Dat wij iedere keer weer zorgen voor onverwachte resultaatgerichte oplossingen en mogelijkheden voor continuïteit en groei. Wij zijn voor onze cliënten de juiste sparringpartners die de mensen en de organisatie uitdagen in hun professionele denken en doen. Daarom zijn onze cliënten cliënt . En daarom blijven ze dat ook. 

 

Onze cliënten  zijn:

  • aandeelhouders, dga's  en directies;
  • professionals in de insolventie praktijk;
  • intermediairs.

 

Neem contact op

 
 

Kennis van zaken

Eerst luisteren dan handelen