Torn business performance

Wij zijn een advies- en managementorganisatie. Voor u als ondernemer, investeerder, directeur of aandeelhouder zijn wij uw kritische sparringpartner op het gebied van strategie, organisatie, management, operatie, financiën en management informatie.

 

Samen met onze vele cliënten in diverse branches hebben wij hun onderneming of organisatie in complexe of kritieke situaties succesvol en duurzaam naar een nieuwe fase in hun ontwikkeling geleid.

 

Wij leveren onze cliënten advies, kennis en coaching en voeren hun beslissingen en projecten ook uit.

 

Wij zijn objectief, kritisch, praktisch en resultaatgericht.

 

Onze cliënten bellen ons in verschillende situaties:

 

Contact

Fascinatio Boulevard 762
2909 VA Capelle aan den IJssel
Telefoon: +31 (0)10 450 99 77
E-mailadres: info@torn.nl

 

Onze diensten

Het ontwikkelen en verbeteren van de commerciële en operationele activiteiten en prestaties van ondernemingen. Dat is waar wij goed in zijn. Onze hoogwaardige no-nonse dienstverlening op het gebied van strategie, organisatie en financiën, kenmerkt zich door een praktische en hands-on aanpak. Onze diensten zijn onderverdeeld in drie gespecialiseerde vakgebieden. Ieder vakgebied heeft een geheel eigen aanpak. Onze vakgebieden zijn:

 

 

Lees meer over onze diensten

 
 
 

Wie wij zijn

Wij zijn een professionele, praktische en no-nonsense advies- en managementorganisatie. Het oplossen van complexe vraagstukken is waar wij goed in zijn. Onze mensen zijn competente en gedreven professionals. Ze zijn in staat  de verschillende aspecten van het ondernemen in een evenwichtige totaalstrategie te vertalen.

 

Lees meer over wie wij zijn

 
 
 

Voor wie wij werken

Wij werken voor aandeelhouders, ondernemers, investeerders en directies, die op een strategisch, organisatorisch of financieel kruispunt staan.

Ook werken wij samen met accountants- en advocatenkantoren om hun cliënten in "vijf-voor-twaalf"- en in insolventiesituaties bij te staan. Vooral in situaties waarin operationeel ingrijpen noodzakelijk is en turnaround en herstructurering opties zijn.

 

Lees meer over voor wie wij werken

 
 

Kennis van zaken

Eerst luisteren dan handelen