Onze Diensten

Het ontwikkelen en verbeteren van de commerciële en operationele activiteiten en prestaties van ondernemingen. Dat is waar wij goed in zijn.

 

Onze hoogwaardige no-nonsense dienstverlening op het gebied van strategie, organisatie, commercie en financiën, kenmerkt zich door een professionele practische hands-on aanpak.

 

Onze diensten zijn onderverdeeld in drie gespecialiseerde vakgebieden. Ieder vakgebied heeft een geheel eigen aanpak.

 

Onze vakgebieden zijn:

 

Contact

Fascinatio Boulevard 762
2909 VA Capelle aan den IJssel
Telefoon: +31 (0)10 450 99 77
E-mailadres: info@torn.nl

 

Business Performance Management

Het gaat goed met de onderneming of organisatie, maar op basis van uw visie, ambities en plannen wilt u meer ....

 

Business Performance Management ziet op het, voor en met onze cliënten, strategisch, organisatorisch en financieel uitwerken en realiseren van hun visie, ambities, plannen. Focus hierbij ligt op het realiseren van kansen of anticiperen op bedreigingen, het verbeteren of ontwikkelen van commerciele en operationele activiteiten en prestaties van hun onderneming of organisatie. Dit doen wij door te zorgen dat de verschillende aspecten van het ondernemen samengevoegd worden in een totaalstrategie, die is gericht op het rendament van het ondernemingsmodel, de continuiteit van de onderneming en waardegroei van het ondernemingsvermogen.

 

Lees meer over Business Performance

 
 
 

Crisis Management

Het gaat het niet goed met de onderneming of organisatie, dus er moet iets gebeuren....

 

Daar waar weinig of geen winst meer wordt gemaakt en de continuïteit van een onderneming in gevaar komt of is, moet op korte termijn operationeel en financieel worden ingegrepen. Wij staan daarvoor ondernemers, aandeelhouders en directies bij met gespecialiseerde reorganisatie- turnaround - en herstructurerings-oplossingen. Het doel hierbij is om snel de kritieke risico's van de ondermening in kaart te brengen en op basis daarvan de juiste acties ondernemen om de continuïteit van de onderneming te waarborgen en de waarde van het opgebouwde ondernemingsvermogen te beschermen en veilig te stellen.

 

Lees meer over Crisis Management

 
 
 

Transaction Services

Er moet een onderneming of onderdeel daarvan aan- of verkocht worden, dus een ervaren sparringpartner is nodig....

 

Bij de aankoop of verkoop van ondernemingen of delen daarvan leiden en begeleiden wij de waardebepaling, de onderhandelingen, de due diligence en de afwikkeling van de uiteindelijke transacties. Een belangrijk deel van onze specialisatie richt zich op de begeleiding van de integratie en/of desintegratie van de gekochte onderneming of bedrijfsonderdelen in de kopende of verkopende onderneming. Wij stellen het behoud van de ondernemingswaarde voorop en hebben speciale aandacht voor de bedrijfscultuur, de mensen en het management van de verandering.

 

Lees meer over Transaction Services

 
 

Kennis van zaken

Eerst luisteren dan handelen