Controlling

Uw bedrijf kan een omvang bereiken waarin u als directeur op meer afstand van de operationele processen komt te staan. Dan is het van groot belang dat u beschikt over de juiste managementinformatie . Deze informatie bevat behalve financiële overzichten, ook een samenhangende analyse van de belangrijkste bedrijfsprocessen.

 

In managementinformatie zijn ook de toekomstverwachtingen verwerkt. Het opzetten van een rapportagesysteem vereist daarom kennis van verschillende vakgebieden, zoals bedrijfseconomie, financiële zaken, management en administratieve organisatie. Al deze kennis is verenigd in de rol van de controller.

 

Dit is dus een belangrijke functie die binnen kleinere organisaties niet fulltime kan worden ingevuld. De praktijk wijst uit dat het niet eenvoudig is om een geschikte parttime-controller te vinden die ook nog eens op flexibele tijdstippen voor u klaar staat.

 

Torn biedt hiervoor een oplossing op maat. Zo kunt u toch beschikken over betrouwbare managementinformatie. Met onze ruime ervaring en deskundigheid op dit gebied zijn wij snel inzetbaar. Dankzij de door ons ontwikkelde tools kunnen we direct van start, zonder lange inwerkperiode. In een geheel vrijblijvend gesprek kunnen we gezamenlijk uw wensen en informatiebehoeften bepalen.

 

Lees meer over controlling