Belastingadvies

Het belastingrecht is het rechtsgebied dat het meest aan verandering onderhevig is. Wat vandaag fiscaal gunstig is, kan morgen een kostbare optie zijn. Voor het nemen van beslissingen in uw bedrijfsvoering moet u op fiscaal terrein bijblijven en weten wat er aan zit te komen. Torn adviseert en zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over de fiscaal meest gunstige mogelijkheden.

 

Met Torn haalt u een ervaren en creatieve belastingadviseur in huis die u bijvoorbeeld kan adviseren of u wel of niet “de bv in moet”, of u wel of niet pensioen in eigen beheer moet opbouwen, of u wel of niet de auto “op de zaak moet zetten”, of u wel of niet uw hypotheek moet aflossen, etc.

 

Naast haar kennis maakt Torn ook gebruik van speciale rekenprogramma’s. Daarmee kan berekend worden hoe, uitgaande van de huidige situatie, uw inkomen en vermogen er in de toekomst uit zal zien. Indien nodig kunnen dan de juiste acties ondernomen worden.

 

Torn werkt een fiscaal-juridische structuur uit die past bij uw toekomstplannen en de ontwikkeling van uw onderneming. Bij een eventuele verkoop van de onderneming dient een dergelijke herstructurering tijdig uitgevoerd te worden. De verkoop kan dan op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze plaatsvinden.

 

Door middel van advies op maat en door algemene (digitale) nieuwsbrieven houdt Torn haar relaties op de hoogte van wijzigingen in de fiscale wetgeving en andere voor ondernemers relevante wetten.

 

Voor grotere ondernemingen die internationaal zaken doen, begeleiden we internationale structuren via het gelieerde trustkantoor Earl Trustees, onderdeel van de Earl group.